Ежедневно чуваме за фрапиращи случаи на агресия и насилие над

...
Ежедневно чуваме за фрапиращи случаи на агресия и насилие над
Коментари Харесай

Шофьор мина три пъти с колата си през куче! Не го видя?

Ежедневно чуваме за фрапиращи случаи на експанзия и принуждение над животни. Една доста дребна част от тормозителите получават присъди, друга си остават необезпокоявани и на независимост. Тази наклонност у нас е доста тревожна, а похищенията стават всекидневие.

Появи се видео в обществената мрежа, на което се вижда по какъв начин куче се озовава под гумите на автомобил. Действието се разиграва във Варна, на метанстанция. Кучето, което от 15 години населява региона, е вървяло след чиновник на обекта. В този миг, автомобил потегля и минава с предната гума през животното. Служителите стартират да махат с ръце, а лидерът на колата дава обратно, а по-късно още веднъж напред. За страдание кучето издъхва.

Развихри се полемика дали случилото се е случайност или съзнателно деяние. Според някои, водачът не е имал добра видимост и четириногото е попаднало в мъртва зона на видимост. Други са безапелационни, че прегазването е преднамерено.

„ Случило се е на метанстанция Варна, покрай гарата, този регион е обитавало кучето близо петнайсет години. Прочетох в мненията под поста на индивида, който се е грижил за него. Той мисли, че кучето е било в някаква мъртва точка на видимост, не съм водач и не знам защо приказва, и не е забелязано, т.е., не е съзнателно прегазването. Според нас е съзнателно!, ” пишат във Фейсбук.

Не публикуваме видеоматериала заради сензитивно наличие.



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР