Ежедневната ни рутина включва дейности, свързани с личната хигиена, но

...
Ежедневната ни рутина включва дейности, свързани с личната хигиена, но
Коментари Харесай

Това са късметлийските дни, подходящи за смяна на спалното бельо

Ежедневната ни рутина включва действия, свързани с персоналната хигиена, само че и такива, които вършим за чистотата на дома. Например изключително внимание отдаваме на положението на кухнята, защото там готвим, храним се и замърсяваме непрекъснато. Обаче не трябва да неглижираме и останалите пространства – промяната на спалното долни дрехи да вземем за пример също би трябвало да се случва постоянно, а даже има и избрани дни за задачата, които ни носят шанс и благоденствие. Нека забележим:

В кои дни да подменяме спалното долни дрехи, с цел да притеглим шанса вкъщи?
Как да се отървете от ужасните жълти петна по спалното долни дрехи
Всяка стопанка сигурно ще има комплект спално долни дрехи, което е неприятно за потребление поради жълти петна по него, а и не е възможн...
Прочети повече
Смята се, че бельото е добре да се изпира в понеделник, с цел да донесе първокласен и спокоен сън. А и въпреки това – ще има задоволително време да изсъхне, до момента в който пристигна ред за подмяната му.
Някои експерти по езотерика споделят персонален опит и настояват, че за привличане на шанс и благоденствие, подменят спалното долни дрехи в дни от седмицата – събота или четвъртък.
Пророчиците от предишното пък са съветвали всички домакини да правят къщната работа, в това число и промяната на спалното долни дрехи, в събота. Това ще донесе на дома шанс, здраве на членовете на фамилията, естетика и благоденствие. При слагане на бельото, го обръщайте във вътрешността, с цел да отблъснете неприятности и заболявания.
Както споменахме, бельото може да се сменя и в четвъртък – за разцвет и здраве. 
Още едно поверие, което доста хора съблюдават – промяната на спалното долни дрехи на новолуние. По този метод ще внесете в дома с естетика, положително въодушевление и обич.
И назад – без значение в кой ден се пада, не сменяйте бельото в спалнята, когато е огромен набожен празник. Тогава не се предлага и да вършите каквато и да е домакинска работа. Неделя и петък също не са подобаващи дни за разчистване на спалнята.
Някои национални поверия гласят, че спалното долни дрехи би трябвало да се изглади преди слагането му, с цел да се изгонят всички несгоди от гънките му.
След като другари са пренощували у вас, допустимо най-скоро след края на визитата им премахнете спалното долни дрехи и го изперете, с цел да не се запази силата му в него.
Ако вашите домашни любимци са приели леглото ви за тоалетна в даден миг – не драматизирайте, приемете, че Вселената ви изпраща сигнал за идваща смяна в живота ви – според от вашата реакция поради случката, се дефинира и какви ще бъдат измененията – позитивни или не толкоз.
Калинка в спалнята, до момента в който сменяте спалното долни дрехи, предвещава доста любовни завършения и дългоденствие с вашия брачен партньор. 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР