Ефикасно домашно средство при чупливи нокти Не всеки може да

...
Ефикасно домашно средство при чупливи нокти Не всеки може да
Коментари Харесай

Ефикасно домашно средство при чупливи нокти

Ефикасно домашно средство при чупливи нокти

Не всеки може да се похвали със здрави нокти. При някои хора стартират да се чупят, даже когато пораснат с няколко милиметра.

Маникюрът на такива нокти наподобява, почтено казано, непоносимо. Разбира се, можете да се опитате да коригирате обстановката благодарение на фармацевтични препарати, само че е по-добре да започнете с ефикасни домашни средства за подсилване и напредък на ноктите.

Компреси с чесън
Най-лесният метод е да изтъркате ноктите с чесън, оставете за 30-35 минути, след което изплакнете и изтъркайте с комат лимон. Може да нанесете чеснова каша на ноктите, фиксирайте с превръзка, оставете за 30 минути, изплакнете, нанесете успокоителен крем.

Витамин Е
Универсалното средство за възобновяване и отбрана на кожата, косата и ноктите. През нощта, нанесете върху нокътната плочка и кутикулата примес от зехтин и бадемово масло и наличието на 1-2 капсули витамин Е. Правете това за 10-12 дни.

Нощни процедури
Маските за ръце оказват помощ за възобновяване на кожата, усъвършенстват регенерацията и форсират растежа на ноктите.

Много ефектива е следната примес:
бадемово масло – 1 част
рициново масло – 1 част
Витамин Е – 1-2 капсули

Втрийте от сместа в нокътната плочка и кутикулата и разпределете останалото количество по кожата на ръцете. Ако употребявате специфични ръкавици, процесът ще бъде по-ефективен. Препоръчително е да вършиме тази маска за 7 дни.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР