Едва тази година има по-дългоочакван филм от Батман. Той трябва

...
Едва тази година има по-дългоочакван филм от Батман. Той трябва
Коментари Харесай

Робърт Патинсън разказва за ролята си в Батман

Едва тази година има по-дългоочакван филм от " Батман ". Той би трябвало да се появи по кината на 4 март, а в това време можем да залъжем глада си по супергероя с фотосесията и изявлението за корица, които Робърт Патинсън направи за мартенския брой на GQ.

Актьорът се появява в няколко изненадващи визиии и споделя някои детайлности за кино лентата на Мат Рийвс, за предходните си функции, както и за персоналния си живот.

" Това в действителност е детективска история ", споделя 35-годишният артист за новия " Батман ". Той разкрива, че визията на кино лентата и чувството му са въодушевени от нео ноар филмите. " В предходните филми Брус Уейн изчезва, след това се връща в Готам самонадеян, с убеждението, че ще оправи всичко. В новия филм обаче той е в рецесия. "

Патинсън разяснява, че се опитал да типа друга страна на супергероя, че превъплъщението на Уейн като Батман " не е здравословно. Прилича малко на привързаност към опиатите ". Той счита, че филмът даже е печален и че демонстрира един нерешителен в себе си Батман.

На въпрос по какъв начин гледа на ролята си в " Здрач " от разстояние на времето, артистът отвръща, че тогава е бил на 21 и е желал да " сътвори изкуство ".

Цялото . " Батман " е по кината от 4 март.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР