Националното турне на Лили Иванова, което минава през 19 града,

...
Националното турне на Лили Иванова, което минава през 19 града,
Коментари Харесай

Националното турне на Лили Иванова започва тази вечер от Благоевград

Националното турне на Лили Иванова, което минава през 19 града, стартира довечера от Благоевград. Концертът е от 20:00 часа в благоевградската зала „ Скаптопара “. На сцената ще бъдат музикантите от LI Orchestra и LaTiDa – беквокали, заяви асистентът на примата на българската сцена Николай Недеков. По думите му целият екип е зареден с сила, с цел да остане удовлетворена публиката.

Лили Иванова гостува онлайн в Благоевград за трети път в границите на година и половина, а асистентът й счита, че публиката на всички места в България е прелестна, защото има отношение към българската музика.

" Целият екип ѝ е признателен за отношението и оценката, че Лили Иванова е един от изпълнителите, който пее напълно на български език, почита българските създатели и всички композитори и текстописци, с които работи, са българи ", означи Николай Недеков.

Билетите за концерта са разпродадени дни преди музикалното събитие. През май следва още един концерт – в Народния спектакъл „ Иван Вазов “. Билетите за събитието в София, което е на 20 май, също са продадени. През тази година предстоят концерти из цялата страна, като след тези в Благоевград и София, следват концерти през юни във Велико Търново, Русе, Силистра и Хасково. През юли са планувани концертите в Шумен, Варна, Бургас, а през септември са в Пловдив, Стара Загора и Плевен. До края на турнето Лили Иванова ще пее и пред публиката в Смолян, Кърджали, Пазарджик, Враца, Панагюрище, Кюстендил и Сандански.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР