Едва преди няколко дни обърнахме внимание за пореден път на

...
Едва преди няколко дни обърнахме внимание за пореден път на
Коментари Харесай

Плажните забавления на Нина Добрев

Едва преди няколко дни обърнахме внимание за следващ път на Нина Добрев и секси почивката ѝ на Малдивите. Където не е сама, несъмнено, а в компанията на Шон Уайт.
 Нина Добрев, Шон Уайт, почивката им в Малдивите и какъв брой добре наподобява българката
Нина Добрев е без спирка

Секси и на Малдивите

Двамата се възползват от всеки комфортен случай, с цел да посетят някоя екзотична дестинация, с цел да разпускат и основават нови мемоари. Не знаем дали към момента са на Малдивите, само че пък фотосите от там не стопират.

Забавленията в компанията на Уайт и другари не престават, като напълно естествено те са свързани с пясък, бански и сол по кожата.

Освен всичко това, Нина Добрев обича и да се вози на лодки, където се пробва да усъвършенства някои придвижвания. Като да вземем за пример да си постави шапка, до момента в който лодката се движи, без да падне.

Е, проличава си, че това не е по никакъв начин лека задача, само че и шнорхелингът не пада по-долу. От различен пост от профила на актрисата разбираме, че с Шон Уайт са се радвали и на подводните гледки.

Коктейлите и кокосовия сок пък са нещо напряко наложително, когато човек е на Малдивите. От профила на Шон Уайт пък виждаме, че се е доверил на половинката си да го повози на джет.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР