Едва ли има нашенец живял в края на 90-те, който

...
Едва ли има нашенец живял в края на 90-те, който
Коментари Харесай

Беше царицата на чалгата в края на 90-те, сега се появи и вдигна България на крака

Едва ли има земляк живял в края на 90-те, който да не помни легендата Петра, чиято популярност се увековечи с евъргрийна „ Хищна хиена “.

И въпреки към този момент близо 30 години певицата да не се е изявявала на сцена, шлагерът й към момента звучи по ретро чалга празненствата в нощните заведения, а меломаните избухват, щом го чуят.

Днес 60-годишната Петя Атанасова живее в Кипър, само че понякога се връща в България, изключително в случай че й е препоръчан добър хонорар за присъединяване, написа Intrigi.bg.

Днес тя още веднъж е във вихъра си, въпреки че е мъчно от раз да я познаем. 

Да, това е Петра!

Очаквано се е трансформирала с годините. Застоялият спокоен живот в Кипър, където се занимава с направата на сапун и свещи са се отразили доста на външния й тип.

Стилът й обаче не се е трансформирал изключително за 30 години – певицата още залага на прическа от две опашки, жълто руса коса, тежък грим и най-много – брутално впити по тялото тоалети, които да акцентират фигурата й.

Петра несъмнено беше Хищната хиена на поп фолка през 90-те. Едно би трябвало да признаем – публиката към момента я обича.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР