Едва ли е тайна за някого, че еротичните филми са

...
Едва ли е тайна за някого, че еротичните филми са
Коментари Харесай

Какво точно гледат мъжете и жените в еротичните филми – определено не е историята

Едва ли е загадка за някого, че еротичните филми са промишленост, която тласка цялата софтуерна промишленост напред. Няма програмист или технолог, който да отхвърли позитивната страна на този род, колкото и да не желае да го признае. През последните години станахме очевидци освен на извънредно бързи стрийминг платформи, само че даже и на използването на виртуална действителност. От позиция на биологията, индивидът продължава да бъде обикновен бозайник, който има нагон и желания и съблюдава някои от главните обичаи в тази посока. Науката също има съществени триумфи, изключително откакто умерено може да проучва и изследва желанията на мъжът и дамата, като тук бихме добавили интимно пред компютъра си.

Едно забавно проучване задава и най-важният въпрос: какво тъкмо гледат хората, когато решат да се забавляват с този тип кино изкуство?

Мнозина биха декларирали, че погледите им са ориентирани към самите артисти и актриси, най-вероятно има внимание върху половите органи и извивките. Това е обикновено и изцяло човешко, няма потребност от преписването на разнообразни култове по тази тематика. Това е интуитивното държание, само че някои учени имат и забавно разобличаване – това не постоянно е наложителният случай.

Скорошно проучване (не на английските учени) показва, че човек има и различен фокус. В следена среда, участниците получават разнообразни нецензурен фотоси, свалени на инцидентен принцип от интернет. Всяка фотография включва мъж и жена в сексуален контакт, като се включват моменти от орална обич, както и цялостен сексуален контакт. Преди да стартират да гледат фотоси, участниците поставят специфични очила, които наблюдават придвижването на очите, с цел да могат да покажат във всеки един миг къде е фокусът. По този метод се дава и прецизен отговор къде е позиционирано вниманието на респондентите по време на проучването, както и какъв брой време е належащо, с цел да се насочат в тази посока.

Противно на упованията, мъжете прекарали най-вече време в гледането на лицата на дамите. Логично е да се досетим, че с изключение на него, има и други значими точки, където фокусът е попаднал. Втората най-интересна точка са половите органи, както и гърдите. Изследването обаче не може да бъде красноречиво за всеки един мъж в света, защото въпросното изследване завършва с определените респонденти и по-генерално допускане освен не е етично, само че няма да бъде и статистически правилно. Защо лицата са от такова значение? Най-вероятно едно допускане е, че мъжете желаят да знаят какъв брой тъкмо са разчувствани дамите по време на половия контакт. Това не е изненада, изключително откакто през последните години броят на незадоволени дами се покачва доста – признаваме, че е неочакван камък в градината на мощния пол, само че въпреки всичко.

Какво може да се открие в полезрението на дамите от това проучване? Участничките са били разграничени на две групи – тези, употребяващи медикаменти за надзор на хормоните и дами, които не минават никакви медицински процедури. Групата, която не употребява никакви хормонални медикаменти ще насочи вниманието си най-вече върху половия орган, а малко по-късно ще обърне внимание и на тялото на дамата. За разлика от мъжете, дамите не обръщат съвсем никакво внимание на лицата.

Групата, измежду която има и дами, пиещи орални контрацептиви, не обръща съвсем никакво внимание на половото наличие на фотосите. Тук вместо самият сексуален контакт, множеството зрителки обръщали внимание на обстановката, в това число подбора на актьорите, задния декор и други. Едва на второ място се обръща внимание на женското тяло и лицата, само че се обръща доста по-малко време върху самите полови органи.

Отговорите най-вероятно не са тъкмо това, което очаквате. Никой не може да удостовери сигурно за какво дамите са се фокусирали върху женското тяло, а не върху мъжкото? Повечето учени остават със заключението, че всичко в разминаванията се дължи на хормоните и тяхната операция в женското тяло. Според тях, признатите лекарства могат да подтикват човешкото тяло по друг метод и да въздействат директно върху половия нагон. Що се отнася до разглеждането на женското тяло, учените непретенциозно споделят, че това може да е някаква форма на съпоставяне, в която дамите се пробват да схванат дали са почтена конкуренция на актрисите. Друга допустима доктрина е, че дамите са кардинално по-еротично дейни от мъжете и се концентрират върху самите пози, извивки и качества на участничката от фотографията. И в двата случая можем да стигнем до заключението, че въпреки и този род да е прекомерно принципен, надали някой се концентрира върху историята на самия филм, в случай че въобще има такава, множеството фенове гледат тъкмо това, което им е най-интересно и вълнуващо.  

   
Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР