Едва ли е изненадващо, че блузите и трикотажните пуловери на

...
Едва ли е изненадващо, че блузите и трикотажните пуловери на
Коментари Харесай

16 елегантни блузи на райе, в които да инвестирате тази пролет

Едва ли е изненадващо, че блузите и трикотажните пуловери на райе още веднъж ще са настоящи. Виждаме ги за следващ път в класическа композиция от светли и тъмни тонове, напомнящи на моряшките блузи, които Коко Шанел постанова на стилната сцена още през предишния век. Неслучайно те са една от обичаните облекла и на елегантните французойки, които ги комбинират както с дънки, по този начин и с панталони, допълнени от шлифер и балерини.

Затова и през днешния ден направихме една шопинг селекция тъкмо с такива блузи, тъй като във всеки капсулен дрешник би трябвало да има най-малко една такава, без значение дали ще е с яка, или пък с тези фини копчета по раменете. Широчината на самото райе също варира, както и кройката, която може да е по-свободна или по-вталена. Все отново обемните силуети в последно време са много желани, само че пък другите са по-подходящи за съчетание с панталон с висока талия.

Раираните блузи елементарно се вписват и в офис дрескода, съчетани с костюм или деним и блейзър. В същото време са съвършени и за стайлинга ни през уикенда, когато заменяме елегантния панталон с обичаните дънки или някоя миди пола също от деним.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Anouk Yve (@anoukyve)

 
Оливия Уайлд, Бела Хадид и най-актуалните необятни дънки този сезон

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР