Едва 5-ти януари е, но Майли Сайръс вече се подготвя

...
Едва 5-ти януари е, но Майли Сайръс вече се подготвя
Коментари Харесай

Майли Сайръс пуска нов албум - Endless Summer Vacation

Едва 5-ти януари е, само че Майли Сайръс към този момент се приготвя за лятото. Четири дни откакто разгласи, че новият ѝ сингъл “Flowers ” ще излезе този месец, 30-годишната поп звезда разкри, че осмият ѝ студиен албум, озаглавен " Endless Summer Vacation " се задава.

Преди часове Сайръс разгласява мистериозен тийзър в обществените мрежи. Чуваме гласа ѝ на фона на фрагменти в ретро стилистика - басейн, синьо небе и палмови дървета. Изпълнителката споделя история за първа среща.

,,Танцувахме до забравa “, споделя тя. „ Това беше всичко, което знаехме. “

Обложката на албума залага на минималистичен дизайн. Майли Сайръс с черен бански, слънчеви очила и токове и виси на фона на чисто небе. Фотографията е дело на Бриана Капози, по концепция на самата Майли.

 Endless Summer Vacation, Майли Сайръс, Бриана Капози, нов албум, 2023, премиера,

Тя разказва " Endless Summer Vacation " като любовно писмо до Ел Ей. По нейни думи, албумът показва увереността, която е намерила, откакто се е съсредоточила върху психическото и физическото си благоденствие.

Поп рок изпълнителката даваше " улики " за плана в продължение на няколко седмици.

Първо бяха мистериозните плакати със известия „ I can take myself dancing “ и „ I can hold my own hand., преди да се появят идващите с " New Year, New Miley. "

 Майли Сайръс, нов албум

В навечерието на Нова година, по време, певицата разгласи, че новата ѝ ария „ Flowers “ излиза на 13 януари. Сегa е доказано, че това ще бъде водещият сингъл от новия албум, който идва на 10 март.

Феновете бързо откриха, че по съвпадане 13 януари е същата дата като рождения ден на някогашния брачен партньор на Сайръс - Лиам Хемсуърт. Австралийският артист е и екранната ѝ половинка във кино лентата от 2010 година " The Last Song ". Двамата бяха дружно 10-ина години с известни спирания, а през 2018-та подписаха брак. Разводът им бе финализиран през януари 2020.

Последният албум на Майли Сайръс е Plastic Hearts от 2020 година Той е и финален с лейбъла RCA Records. От началото на 2021 година изпълнителката подписа с Columbia Records, при които са и музиканти като Хари Стайлс, Адел, Фарел Уилямс, групата AC/DC и сестрата на Майли - Ноа Сайръс.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР