Едва 17 души се събраха днес в гробищния парк в

...
Едва 17 души се събраха днес в гробищния парк в
Коментари Харесай

Така се отнасяме към легендите! Само 17 души на помена на Стефан Данаилов, Корнелия Нинова не се появи



Едва 17 души се събраха през днешния ден в гробищния парк в столичния кв. " Бояна " на помена във връзка 3 години от гибелта на Стефан Данаилов. Да отдадат респект към паметта на огромния артист пристигнаха племенницата му Росица Обрешкова, доведеният му наследник Росен Цанков, Ирен Кривошиева, депутатът от Българска социалистическа партия Иван Иванов и още няколко близки на семейството.

Аня Пенчева бе единствената актриса от Народния спектакъл, която бе на помена, а Евелин Костова - единствената от многото възпитаници на Мастера, която се поклони на гроба му.

На боянските гробища не бяха видяни нито близката на другарка на Ламбо Корнелия Нинова, нито други политици, или пък представители на управлението на Народния спектакъл, които даже не бяха изпратили цветя.

Единственият наследник на Стефан Данаилов – Владимир, не съумя да се прибере от Америка за 3-тата годишнина от кончината на татко си. Влади, който приключи медицина, към този момент работи като доктор в щатска болница и не можел да отсъства за дълго.

" Странно какъв брой малко хора има на помена. Къде са приятелите на Данаилов, сътрудниците му, обичаните му възпитаници. Но очевидно по този начин става в живота, бързо забравяме огромните си персони ", означиха с горест преминаващи хора.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР