Едно различно мое интервю с един различен водещ и пич.

...
Едно различно мое интервю с един различен водещ и пич.
Коментари Харесай

Азис срази с признания в интимно интервю: Не харесва мускулести, а пълни и космати мъже

„ Едно друго мое изявление с един друг водещ и пич. Последната ми изповед ” – по този начин Азис показа последната си медийна изява. Още с този коментар фолкпевецът даде да се разбере, че става дума за извънредно искрено, даже интимно на моменти, изявление. Разбиване на всички легенди за облика му. А те не са един и два.

Направи го не в праймтайма на някоя телевизия, а в Youtube канала „ Сами в бара ”. Гледал водещите в предаването „ Ничия земя ” по Нова тв в средата на май и писал на двете момчета. Не единствено, тъй като харесва това, което вършат. Поводът е, че в „ Ничия земя ” водещите на „ Сами в бара ” насочиха покана да им гостува. Азис приел без съмнение. И последва тоталното разголване на душата му. Единствената тематика табу бе дали има „ хабиби ” до себе си. Обещал си да не приказва за любовния си живот, тъй като по-късно доста хора злоупотребявали. Но пък един път вечно отговори изрично на въпроси, които провокират разногласия може би от към 20 години насам или откогато стъпи на музикалната сцена.

„ Сега в последно време го осъзнах. В началото не го мислех, само че аз считам себе си за бунтовник. Казвам го, тъй като бях първият, който излезе с гей знамето и  сподели: „ Вижте ме, аз съм човек и моят избор не би трябвало да ви тормози. Изборът на това с кого дремя, кого мога да обичам ”, показа Азис. Въпросът за половата му ориентировка вълнува освен феновете му, даже и тези, които не слушат попфолк. Темата постоянно е предизвиквала разногласия, съгласи се и хитовият артист.

„ Много хора се съмняват. Казват си: „ Не може да е гей, тъй като аз го одобрявам по някакъв метод, приветлив ми е, а аз не одобрявам гейове ”, изяснява Азис хорските алтернативи. „ С толкоз дами си общувал, освен това в този отрасъл, срамотия е, дребосъче! ”, отвърна един от събеседниците му. Кралят на попфолка през смях посочи, че не може да каже друго, тъй като ще е неистина. А след това ще би трябвало да я поддържа. „ Целувал съм се с дами, само че това не прави хетеро или бисексуален. Не съм спал с жена, в никакъв случай ”, прям бе Азис. Смята, че просто по този начин се е родил. Представете си, сподели той, компютър и всичко, което е конфигурирано в него, е ок, само че една стратегия липсва – за разчитане на тази женска същина, да желае да я опознае. Това място се е запълнило с музика. „ Аз в случай че бях хетеросексуален, в никакъв случай нямаше да пея по този начин ”, посочи Азис, визирайки евентуално чувствеността в гласа си. Той е „ за ” легализирането на еднополовите бракове, тъй като поддържа любовта. Ако това прави някого благополучен, дайте му го, прикани Азис. А на въпроса дали ще се омъжи, артистът отвърна: „ Откъде знаеш, че не съм? ”.

Певецът показа, че цялостен живот се е сблъсквал с расизъм. Все отново е от късметлиите, при които етносът му няма значение: „ Заради този глас, те ми простиха това, че съм ром и гей ”. Мит било и че е от Костинброд. Баба му е от този град и несъмнено, като дете всяко лято й е гостувал. Когато пораснал, работел като барман в Костинброд. Целият град го познава, той – тях също. „ А аз съм кореняк софиянец, татко ми е ром от „ Факултета ”. Живял съм на пъпа на София, постоянно софиянци си личат ”, сподели Азис. Качествата, които счита, че има и са най-характерни за ромите, е да пази околните си. Азис пази и хора, които не са му родственици. Става му неприятно постоянно, когато да вземем за пример се насочат груби подвиквания към хората, които събират боклука, тъй като камионът бавел придвижването. Другото, което го дефинира като ром, е това, че му може бързо да му стане тъжно, както и смешно. „ Мога да рева и да се дръзвам по едно и също време. Мога да танцувам и да рева ”, сподели Азис. Допълни, че и кючеците му са такива. Песните му се слушат и клиповете му се гледат точно поради тази циганска нишка. Имат бърз темп, само че в случай че си задоволително музикален, акцентира артистът, ще усетиш, че в тях има и горест. „ Циганите, когато женят някои от тях, плачат и танцуват ”, даде образец Азис за тази особена емоционалност.

Той не се счита за мечтател. „ Вярвам, че всеки един човек, изключвам убийците и изнасилвачите, би трябвало да са това, което са. Не си сътворявам заблуда, концепция за нещо, което е, че по този начин би трябвало да бъде светът... Не, светът е място за всички и всички би трябвало да се почитаме. Не споделям, че би трябвало да се обичаме. Трябва да свикнем дружно ”, сподели той. Съмнява се, че това привикване ще се случи. Що се отнася до сексуалността му, на времето, когато стартирал кариерата си, той я оповестил, тъй като в Европа, и освен, това е елементарен метод да бъдеш видян и оценен, в случай че имаш какво да дадеш. Разбира се, не е разчитал напълно на това. „ Но аз нямах избор, тъй като считам, че ми проличава и желая, не желая, трябваше да си го призная ”, сподели той. И не спрял да натиска този бутон: „ Виждате ли нас ни има, би трябвало да живеете с нас, както ние - с вас. ” Създаде усещането, че съжалява за това, че не е учил най-малко до 8 клас: „ Аз съм с 4 клас, само че това не пречи да приказвам 5 езика – цигански, немски – документално и говоримо, британски, съветски разбирам, и сръбски съвършено ”.

Азис озадачи водещите и с признанието, че е набожен. Не желае да влиза в тази тематика, с цел да не разклаща вярата на хората, да не играе с вярата им. Все отново показа, че смяната у него настъпила след диалози със себе си, в които се питал и си отговарял.

Бе наранена и тематиката за модерното злословене по чалга текстовете . Според Азис е доста елементарно да се хванеш за текста на „ Напипай го ”, в случай че искаш да се изкажеш отрицателно, само че можеш да се хванеш и за „ Материално момиче ” на Мадона, в която пее, че харесва богати мъже. Интелектът на фолкпевиците се подценявал, тъй като в сектора са най-ярки, най-голи. „ Целият свят обича голотии и никой не си признава ”, счита Азис. А и тъй като употребяват махленски език. Той също, само че повече подреждал мисълта си. Що се отнася за идентичните визии в сектора, артистът счита, че мъжете са отговорни. Те харесвали този типаж - дребни носове, големи устни, влажни очи, тежък бюст. Освен това в попфолка общо-взето работели с трима гримьори и трима фризьори.

Кралят на попфолка разяснява и своята визията, както и голата фотография, с която шокира преди време. Кадърът в действителност бил обработен с фотошоп. С негова другарка си създали смешка, която излязла отвън надзор. Снимала го, а след това с фотошоп му изрязала гащите му и му поставила мъжки сексуален орган, като взела фрагмента от интернет. Разпратили фотографията с сякаш голия Азис на близки, тъй като е смешно, само че някак стигнала до медиите. „ Имам пластична интервенция на пениса, само че никога не е това нещо... Всеки мъж има един ресурс, когато натиснеш леко коремчето долу, над пениса, и той изскача повече. Става малко по-голям. Моят лекар оптимално натисна. Имало е случаи по света, в които излизат 5 сантиметра. При мен не излезе. Това място се облича в специфична течност, оформя се един нов пенис – като дебелина и дължина, и това е. С няколко сантиметра... ”, изясни Азис. Защо го направил? „ Защото имах доста дребен пенис ”, показа артистът. Говорило се, припомниха домакините, че размерът му е 23 см. „ Глупости! Не е правилно. Аз не съм виждал. А съм виждал много, само че 23 сантиметра... Нямал съм щастието или нещастието ”, показа Азис през смях.

Певецът има пластични интервенции на много места. Започнал, когато решил да добие по-мъжествен тип. Винаги е харесвал едри, големи, цялостни мъже. Само че няма нужните нерви да тренира във фитнеса. Затова си вградил първо мъжки гърди, а напълно скоро си направил и мускули на ръцете. „ Скулите, брадата... ”, изреди Азис. На брадичката протегнал ръка, тъй като идеалът, счита той, е изразена, издължена челюст. Така че има няколко дребни пластики. Познава модата, само че не е суетлив. Облича се с евтини облекла, с цел да не го е гняв, в случай че се изцапа или ги скъса.

Не харесва мускулести, а цялостни и космати мъже

Азис разкри и какви мъже харесва. Типажът му е много друг от този, който е в клиповете му. Певецът обожава мустаци, брада, дебели вежди, косми, дори леко занемарен тип. Добре поддържаните, обезкосмените – не. По-секси за него е дори леко оплешивяващ мъж. Татусите не го притеглят, само че не му пречат. Хубаво е мъжът да има възприятие за комизъм, тъй като самият той е занимателен. Интелигентните мъже, дори вид академик с диоптрични очила – може, любопитни са му. Не харесва мускулести, в никакъв случай не са го привличали.

Ужасява ме мъж с дребна талия . Трябва да е еднакъв. Чудил съм се къде си държат червата, по какъв начин е допустимо? ”, сподели Азис. И заключи: „ Харесвам цялостни, космати, леко отпуснати мъже ”. Не снима обаче такива в клиповете си, тъй като не можел да откри. Такъв снимал в клипа си „ Who cares ”, само че въпросният мъж не е българин и е порно звезда. Това, което продължава да го учудва, е, когато го питат за какво е избрал някоя визия. И даде образец с последната си ария „ Точно в три ”. В клипа Азис е с пачка. В Сен Тропе обикалял по прашки и на никого не му правело усещане, а тук още някои се дивели за какво е облякъл пола или рокля.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР