Едно предсказание от 1999 година на американския учен Дейвид Геролд,

...
Едно предсказание от 1999 година на американския учен Дейвид Геролд,
Коментари Харесай

Поглед в бъдещето! Едно предсказание от 1999 година, което днес е реалност

Едно предсказване от 1999 година на американския академик Дейвид Геролд, който с плашеща акуратност дава отговор по какъв начин вижда бъдещето, сега става известно в социалнитe мрежи оттатък океана.
Дейвид споделя, че в бъдеще ние ще имаме персонални телекомуникационни асистенти, които ще провеждат живота ни и ще бъдат нов способ за връзка. Така той предсказва бъдещото изобретяване на смарт телефоните.
" Имам телефон, будилник, калкулатор, видео камера, фотоапарат, рекордер, уокмен и какво ли още не. В един миг, може би в идващите години, всичко това ще се сплоти в едно устройство, сходно на кутийка, по-тънка от инч и по-малка от тесте карти ", споделя в своето изявление ученият.
Авторката на изявлението, Естер Шнайдер, разгласява фрагмент от него в профила си в Туитър:
 Преглед на изображението в Twitter

В своето изявление Дейвид съумява да предскаже още, че устройството ще извършва функционалностите на компютър, че ще може да изпраща мейли и, че ще бъде доста рисково, за нашата персонална информация.
Потребителите на обществените мрежи реагираха незабавно - с въпрос по какъв начин да изправим проблемите, породени от мобилните телефони:

Журналистката, провела изявлението споделя, че още веднъж ще се свърже с Дейвид за нов диалог.

Източник: Vesti.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР