Едно бъдещо служебно правителство при сегашното състояние на фискалния резерв

...
Едно бъдещо служебно правителство при сегашното състояние на фискалния резерв
Коментари Харесай

Николай Нанков: Това правителство е радиоактивно за цялото общество и държавата

Едно бъдещо служебно държавно управление при настоящето положение на фискалния запас надали ще бъде най-хубавото за страната. Но също по този начин не знам не е ли по-лошо за страната - това държавно управление, което освен е на радиоактивни връзки между тях вътре в обединението, само че в последните седмици става радиоактивно и за цялото общество и страната. Това съобщи по Българска национална телевизия националният представител от ГЕРБ-СДС Николай Нанков.

" По въпроса с пътните компании, постоянно сме имали градивни оферти, само че последната година не бяха възприемани. Позицията ни по тематиката беше безапелационна. Това решение е в патримониума на изпълнителната власт, имам предвид АПИ, Регионално министерство ", добави някогашният районен министър.

Интересът на ГЕРБ, изключително за сходни значими проблеми като избора на гуверньор на Българска народна банка, постоянно е в полза на обществото. Когато ние взимахме сходно отговорно решение, избрахме за гуверньор Димитър Радев, приет на европейско и международно равнище. Нашият интерес постоянно е бил резистентност на банковата система, явен курс към еврозоната, сподели той.

" Ако ние, от коалиция ГЕРБ-СДС, бяхме номинирали ръководител на управителния съвет на АПИ, той щеше да подпише и да поеме своята отговорност ", добави Нанков.

По мотив изборът на шеф на Българска народна банка Нанков разяснява:
" Изборът на гуверньор, дай Боже да бъде с качествата на Димитър Радев, е напълно в пълномощията на сегашната коалиция. Предполагам, че сътрудниците не са съумели, изключително " Продължаваме промяната ", да намерят някой непосредствен, кум, брачен партньор, тъст и така нататък с неговите качества или с по-добри такива. Поради това сме очевидци на тази обстановка за следващ път ".
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР