Едни снимки от преди десетилетия могат да преобърнат исторически представи,

...
Едни снимки от преди десетилетия могат да преобърнат исторически представи,
Коментари Харесай

Възможно ли е? Тази снимка на Камила разтресе Острова

Едни фотоси от преди десетилетия могат да преобърнат исторически показа, свързани с кралското семейство.

За бурната връзка на Чарлз и Камила Паркър-Боулс се знае доста. На двойката й бяха нужни три десетилетия и половина, с цел да премине от младежка обич към формален брак.
-->
Малцина обаче си спомнят по какъв начин изглеждаше младата и радостна Камила Шанд, в която актуалният крал на Англия се влюби.

Спокойна, приятна във всички връзки и излъчваща благополучие - това мислят близките за нея. Момичето е наясно с аристократичните правила на възпитание и има известна невзискателност, когато е належащо.

От майка си наследява острото възприятие за комизъм, което резервира и до през днешния ден.

За младата Камила Шанд се приказва, че е звездата на всяко празненство и не страда от недостиг на мъжко внимание. Смята се, че постоянно е знаела по какъв начин да поддържа диалог. Точно с това е омагьосвала безусловно всеки събеседник.



Както е известно, и двете бъдещи съпруги на тогавашния принц на Уелс получават образованието си в Швейцария. Там младата девойка Шанд учи няколко езика, овладява изкуството на сервиране, цветарството, счетоводство и по какъв начин да се грижи за деца, написа Блиц.

В Англия нейната позната Лусия Санта Круз, която е била другарка на Чарлз от колежа, среща Камила с престолонаследника и сред тях стартира спекулация.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР