Една връзка със сигурност се помни с доброто, но ако

...
Една връзка със сигурност се помни с доброто, но ако
Коментари Харесай

Така и не случва на мъже: Отварачката - карък №1 в любовта

Една връзка сигурно се помни с положителното, само че в случай че стане въпрос за сърдечните случки на певицата Мария - тя е безспорен карък в любовта.



Отварачката, както е известно сексапилното миньонче, по този начин и не случва на мъже. И скоро зад тила си може да има цели 3 развода, а е единствено на 41 години.
 Отварачката по никакъв начин не е за изхвърляне Отварачката по никакъв начин не е за изхвърляне


Съпруг номер №1 на Мара бе Димитър Андонов, прочут като наследник на някогашен зам.-кмет на Благоевград. От него е й единственото й дете - Марая. Той й предложи брак през 2006 година В началото всичко е прелестно, само че по-късно двамата се разделят заради " несходство в характерите ".
 От първия й брак с Димитър Андонов е детето й Мария От първия й брак с Димитър Андонов е детето й Мария

По-късно палавата Отварачка се хвърли в обятията на още по-заможен предприемач - Християн Гущеров, който на всичкото от горната страна е милионерски правоприемник.

Връзката сред Мария и сина на Добромир Гущеров продължи пет години. Певицата се хвалеше с шестзвезден първокласен живот, скъпи коли, последните сбирки на международни дизайнери и екзотични почивки. Гущеров плащаше и скъпото обучение на дъщеря й Марая. Милионерският правоприемник дълги години увещаваше миньончето да слезе от сцената и да са същинско семейство, само че Мара отхвърляше. И по този начин внезапно Християн изиска бракоразвод, а фолкаджийката остана без пукнат лев.
 С Гущеров се ожениха през 2015 година С Гущеров се ожениха през 2015 година


" Аз съм си продала бижутата, жилището ми на заем, нямах кола, нямах една стотинка, като се разделих с Християн. Чудех се по какъв начин ще заплащам учебното заведение на щерка си ", жалваше се тогава Мария.

Драмите с мъж №3 за изпълнителката Мирослав Соколов стартират още преди да се врекат във безконечна честност. Два месеца преди сватбата им, която бе през декември 2021 година, възлюбеният на Мара насочва револвер към главата на певицата. Кавгите сред гълъбчетата за пред публиката били постоянни, издават близки до двойката. Самата Мария разкри, че в изблик на гняв също е блъскала по брачна половинка си.
 Мария надали ще елементарни още веднъж на Миро Мария надали ще елементарни още веднъж на Миро


В началото на годината Мирослав даже напердаши крепко изпълнителката, наблъскана със силикон. След като стана жертва на домашно принуждение, певицата искаше да се развежда с Миро. Но размишления - отдръпна молбата и се върна при предприемача, който също е много състоятелен. И сякаш двойката бе щастлива, само че като гръм от ясно небе долетя новината, че Мария е пред нов бракоразвод. Самата фолкаджийка отхвърли коментар по тематиката, само че смени семейството си с моминската си. А за похлупак отстрани и всички общи фотоси с Миро. Причината за проблемите на звездната двойка към този момент са неразбираеми.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР