Една от вещите, които просто забравихме през последните години са

...
Една от вещите, които просто забравихме през последните години са
Коментари Харесай

Цялата музика винаги и навсякъде с теб

Една от движимостите, които просто забравихме през последните години са портативните устройства за слушане на музика. Просто технологиите бяха безпощадни към тях.

В рамките на 30-40 години видяхме какво ли не - от VEF-ове на рамо, до изглеждащите като същинско знамение в края на 80-те уолкмени, сменени след това от дискмени, които на собствен ред бързо-бързо бяха изтласкани от компактни плеъри с внушителна памет за МР3-ки.

Дори и шлагерите преди броени години iPod-и към този момент ги няма. Останаха в предишното след взрива на смарт устройствата, а един от бурно разрастващите се сегменти е на този на музикалните стрийминг услуги, които трансформират пазарните правила в международен мащаб.

Защо да купуваш съответен албум, когато можеш да имаш всичко - класика, нови шлагери и милиони песни против алегорична месечна такса.



Наскоро и телекомът А1 насочи взор към този нарастващ сегмент.

A1 Xplore Music е нова платформа за музикален стрийминг, която дава офлайн и онлайн достъп до музикално наличие.

Така имате достъп до обичаните си песни на всички места без ограничавания. Можете да слушате музиката на личен компютър, на таблет или смарт телефон посредством интернет портала www.xploremusic.net/bg и мобилното приложение A1 Xplore Music в GooglePlay и AppStore.

Платформата е създадена особено за клиентите на телекома и сплотява международната, българска и балканска музика в цялото ѝ многообразие, без да черпи мегабайти от трафика на клиентите.

A1 Xplore Music включва над 30 милиона песни и особено основани плейлисти с всевъзможни шлагери. А напълно елементарно и интуитивно можете за броени минути да извършите подборка по " ваша мярка ".

Освен богатото многообразие от песни, платформата обезпечава достъп до 90 000 непознати и български радиостанции. Тук е мястото да отбележим и че има интегрирана функционалност Shazam. Така незабавно можете да разконспирирате коя е песента, която звучи и в случай че ви е харесала, незабавно да я пратите в личната си плейлиста.

A1 Xplore Music е без конкуренция при българското наличие. Включва най-новите и най-хубави песни и албуми от всички съществени стилове в родната музика: поп, рок, хип-хоп, R&B, сцена, фолклор, поп-фолк, денс и електронна, инди, различна, джаз, Soul и класическа музика. Има особено основани български плейлисти, а на платформата могат да се намерят и доста скъпи БГ песни от предишното, които мъчно могат да се открият другаде.

Основно преимущество на платформата е, че клиентите на А1 не е наложително да имат кредитна/дебитна карта, с цел да употребяват услугата. Те могат да заплащат за нея и със седмичната си фактура към А1.

При това услугата може да се употребява без да се изразходват мегабайти от трафика на клиентите.

Ако A1 Xplore Music бъде регистрирана до 28 февруари 2019 година, клиентите получават 3 месеца безвъзмезден тестов интервал. След приключването му, цената на услугата е 9.77 лева с Данък добавена стойност на месец.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР