Една от най-яростните поддръжнички на руската агресия в Украйна, гонеща

...
Една от най-яростните поддръжнички на руската агресия в Украйна, гонеща
Коментари Харесай

МАЙТАП: Елена Гунчева гони янките от България, но се записа приятелка със САЩ

Една от най-яростните поддръжнички на съветската експанзия в Украйна, гонеща през ден от трибуната и по митинги американските военнослужещи в четирите бази у нас - Елена Гунчева от " Възраждане ", шокира съпартийците си и сътрудниците си в Народно събрание като се записа член на Групата за другарство... със Съединени американски щати.



Това излиза наяве от обществения профил на Гунчева на страницата на Народното събрание. Миналата седмица стартира попълването на членския състав на въпросните групи, чиято съществена функционалност е дипломатическа. Не са изключени обаче и публични визити на депутатите в страните, за които са оповестили интерес.
" Изразяваме безапелационното си противоречие за разполагане на войски на НАТО на българска земя, като настояваме държавното управление и Народното събрание да преразгледат съглашението за военните бази на Съединени американски щати в България и да го прекратят ", сподели единствено преди броени дни Гунчева.
Според партията на Костадин Костадинов никой не е питал българският народ дали желае България да бъде член на НАТО. " Никой не ни е питал дали желаеме американски войски гратис да употребяват български военни бази на нашата земя. Никой не ни е питал дали желаеме да се трансформираме във фронт против Русия или която и да е друга страна ", сподели Гунчева, член на Групата за другарство с Вашингтон.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР