Една от най-сексапилните плеймейтки Жанета Осипова си има гадже. Блондинката

...
Една от най-сексапилните плеймейтки Жанета Осипова си има гадже. Блондинката
Коментари Харесай

Жанета Осипова си хвана гадже! Младокът я глези като кралица в леглото

Една от най-сексапилните плеймейтки Жанета Осипова си има гадже. Блондинката с съвършени форми се залюби с млад и упорит мъж. Двамата са дружно от няколко месеца. А връзката им се задълбочава с всеки минал ден. Жанета е хлътнала до уши по новото си гадже. Тя не пропуща случай да изтъкне какъв брой добре се грижи за нея в леглото й.

Човекът до една от най-желаните плеймейтки е същински романтик. Жанета постоянно е изненадвана от новия си с дребни подаръчета. Блондинката сама се издаде за наличието на мъж в живота й. Участничката във „ Фермата " разгласява фотография, на която държи три рози една алена и две бели. „ Малките неща ме вършат щастлива ", написа сексбомбата, с което удостовери слуховете, че в живота й най-сетне се е появил сериозен мъж.

Откакто е с новото си гадже, Осипова загърби купоните. Тя се е отдала напълно на гаджето cи и ce пробва да прекара всяка свободна секунда с него. Въпреки че връзката им е сериозна, сексапилната русокоска крие кой е тайнственият мъж до нея. Тя не обелва й дума пред медиите за него, защото новият й не желае да обявява любовта си с Осипова . За него единствено се знае, че не е някой възрастен паралия, който да пръска пари по нея. А е на годините на Жанета . И двамата са бясно влюбени един в различен.

Досега Осипова постоянно е криела връзките си от общественото пространство. Тя в никакъв случай не е афиширала с кого си ляга, защото това е нещо персонално, написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР