Една от най-популярните готвачки у нас – Божана Кацарова, която

...
Една от най-популярните готвачки у нас – Божана Кацарова, която
Коментари Харесай

Готвачката Божана заприлича на скелет след раздялата с гаджето

Една от най-популярните готвачки у нас – Божана Кацарова, която стана известна с присъединяване си в един от първите сезони на „ Мастършеф ”, а след това се разписа и във „ ВИП Брадър ” , е отслабнала с над 20 кг, видя HotArena .

Кулинарката, която бе леко закръглена и пухкава, сега е мъчително слаба, откри „ Уикенд ” .

Оказа се, че има и друга смяна към Божана. Цапнатата в устата кулинарка се е разделила и с обичания си. Рекламистът Николай Ванчев открадна сърцето на Кацарова още преди да влезе в къщата в Нови хан, а пред съквартирантите си във „ ВИП Брадър ” тя му се изясни обществено в обич. „ Сега съм влюбена и щастлива, че открих индивида до себе си. Обичам те, Ники “, през сълзи сподели по време на една от задачите на Брадъра Божана. След излизането й от шоуто двама започнаха общ бизнес с рекламна къща, само че през днешния ден връзката им е в предишното.

Божана е изтрила всички фотоси с брюнета в профила си в инстаграм и обикаля сама света. Тя посрещна Нова година в Сингапур, където явно възнамерява да работи.

„ Защо приличаш на скелет? ”, чудят се приятелите й, а Божана отвръща, че се усеща цялостна с сила. Дали любовна тъга или елементарна диета са причина за новия външен тип на Кацарова, към този момент не е ясно.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР