Една от най-обичаните певици на Балканския полуостров преди години посещава

...
Една от най-обичаните певици на Балканския полуостров преди години посещава
Коментари Харесай

Лепа Брена: Ванга ми каза, че ще сляза от небето

Една от най-обичаните певици на Балканския полуостров преди години посещава пророчицата. Десетилетия по-късно тя схваща, че всичко казано й от Ванга се е сбъднало.

" Ванга беше неповторима. Ако можех, в този момент щях да я прегърна, тъй като всяко нещо, което тя ми сподели, след това се сбъдна. Съжалявам, че тогава не можах да вникна в думите ѝ и да я схвана. Тогава тя ми сподели:  " Брена, няма да си почиваш и идната година ще дойдеш от небето ". Тогава ми се струваше невероятно. Каза ми, че ще имам огромна къща, където ще живеят доста музиканти и всички те ще работят за мен. А тогава нямах самообладание да пристигна празник и да си умря от сътрудниците от групата. Каза ми и доста персонални неща. Тогава не желаех да се бракосъчетавам, не ме интересуваше изключително, тъй като желаех да намеря верния човек.

Ванга ми сподели, че ще се оженя, ще имам деца. Мислех си, че когато се прибера ще не помни всичко, което ми е споделила, само че едно по едно предсказанията ѝ започнаха да се сбъдват. Най-голямата истина, която тя ми сподели, беше, че ще пея цялостен живот. С годините одъртявам и съзнавам по какъв начин пеенето е моята карма. Знам, че пребивавам, с цел да върша хората щастливи ", описа още Лепа Брена.

Лепа Брена разкри и детайлности за концерта в София, на който слиза от въртолет.

Тогавашният ми продуцент и управител беше неповторим човек. Винаги ми обясняваше какво ме чака, какво ще се случи с мен, приготвяше ме. Когато ми сподели, че ще пеем в България и ще имам концерт на стадион " Васил Левски ", аз му споделих, че е изцяло вманиачен, тъй като това е непозната страна. Тогава не имах вяра толкоз в себе си, тъй като до тогава бях пяла на концерти единствено в Югославия. Нямаше стадион в някогашна Югославия, където да не съм пяла дружно със " Сладки грех ". Бях пяла и в други страни, само че в никакъв случай на огромни игрища. За мен да пея на " Васил Левски " звучеше като задачата невъзможна. Преди концерта бях отседнала във вилата на някогашния социалистически водач Тодор Живков, с цел да се приготвя и да си облека роклята, която подготвихме особено. Когато видях хеликоптера на Живков, бях изумена, тъй като беше голям. Никога не бях летяла с нещо толкоз голямо - това беше боен хеликоптер.

Минахме над един стадион, който беше празен. Казах на останалите: " Вижте, празен е! Ще приключим бързо и ще вървим да вечеряме! ". Оказа се, че не е този стадион и продължихме да летим. След това минахме над различен празен стадион и взех решение, че можем да се връщаме във вилата и да си почиваме. Доближавахме се още повече до него и започнах да виждам сцената в средата на терена. Там беше моята тайфа " Сладки грех ". Изплаших се, не можех да допускам, че това е допустимо. Как можех да допускам, че над 120 хиляди души ме чакаха на стадиона. Тогава се обърнах към водача и го попитах:  " Ще ми дадеш ли бутилката коняк, който по-рано ми предложи? Наистина би трябвало да пийна ".

За първи път в живота си се появих с голям хеликоптер на концерт в друга страна, където хората даже не приказват моя език. Пилотът ми изясни, че ще държи хеликоптера на 10 сантиметра от сцената, аз ще сляза и шоуто ще стартира. В този интервал аз към този момент се бях изморила от Лепа Брена. Работех прекалено много, повече от 8 години и си мислех, че няма какво повече да ми се случи. Мислех си, че към този момент няма какво да ме развълнува. Когато се изправих на сцената -  почувствах силата. Това чувство е фантазия за всеки един артист. Това беше най-невероятният концерт, който в миналото съм имала. Този концерт промени живота ми.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР