Пред съдебния състав Рангел разказа, че през социалните мрежи двамата

...
Пред съдебния състав Рангел разказа, че през социалните мрежи двамата
Коментари Харесай

Бизюрев от Цалапица разкри как са убили Димитър, след това качили...

Пред правосъдния състав Рангел описа, че през обществените мрежи двамата с Димитър си уговорили среща след разменени обидни думи. На срещата Бизюрев отишъл с единия близнак - Борислав Динков. Спорът сред младежите прераснал във физическа кавга и Бизюрев блъснал Димитър - 4 пъти в торса и веднъж в корема. Митко паднал и се блъснал в дърво, като споделил: " Спри, доста неприятно ме удари ".

 

Бизюрев и Динков си тръгнали с автомобила си, само че малко по-късно Рангел се върнал да ревизира положението на Митко и го разкрил неподвижен на към 20 метра на мястото на спора. Бизюрев даде и в детайли изложение по какъв начин са изхвърлили телефона на Димитър, качили са тялото му в колата и са го заровили.

 

В началото на съвещанието близнаците Борислав и Валентин Динкови, които са упрекнати за помагачество при убийството, отхвърлиха да дават пояснения. В залата ще бъдат разпитани голям брой очевидци, измежду които младежи от селото, които са били наоколо до мястото, както и редица специалисти и психолози.

 

Междувременно близки и познати на Димитър Малинов организираха митинг пред постройката на пловдивската прокуратура.

 

Днес стана ясно още, че Рангел Бизюрев е бил осъждан за владеене на опиати още когато е бил 20-годишен. Делото продължава и сега.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР