Фаворитката от Ергенът“ Надежда Вишева сама обяви в социалните медии,

...
Фаворитката от Ергенът“ Надежда Вишева сама обяви в социалните медии,
Коментари Харесай

Фаворитка в Ергенът е била приета в болница

Фаворитката от „ Ергенът “ Надежда Вишева сама разгласи в обществените медии, че е била призната в болница. Тя не посочи какви са аргументите за хоспитализацията ѝ, само че почитателите ѝ споделят, че  е допустимо повода да е влошено здравословно положение поради ниското тегло на русокоската. Красавицата с изваяно форми към този момент е изписана написа ретро.бг. Очевидно казусът не е бил сериозан, тъй като единствено дни след случая Надя към този момент скача на барут със сина си.

Претендентката за сърцето на Алек е разведена, а някогашният ѝ брачен партньор е гръцки предприемач с огромни финансови благоприятни условия.

Вишева сама показа, че при завръщането си в България след развода, ѝ е било належащо известно време, с цел да си стъпи на краката.

Веднага след завръщането си в страната тя почнала работа като HR и постигнала триумфи в специалността. За страдание след края на предаването русокоската няма да може да се върне на остарялото си работно място.

Заради формата тя губи позициите си в компанията, а на помощ от някогашния ѝ брачен партньор тя не може да разчита. Единственото, което той ѝ давал след развода са 200 евро месечна прехрана за 9-годишният им наследник.

След края на фотосите на „ Ергенът “ русокоската демонстрира положително финансово положение и отвори лично студио за хубост в влиятелен регион в столицата.

Дори и да не завоюва предаването Надежда е разкрила своя път и се любува на живота. Това проличава по съвършения ѝ външен тип, който по никакъв начин не е на ниска цена. Вижда се, че доста грижи и евентуално средства са вложени в съвършените ѝ форми и блестящ жанр.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР