Докато сваляли тялото на 24-годишния Димитър Малинов от багажника на

...
Докато сваляли тялото на 24-годишния Димитър Малинов от багажника на
Коментари Харесай

Разкритие: Митко от Цалапица бил жив, преди да го заровят

Докато сваляли тялото на 24-годишния Димитър Малинов от багажника на колата, с която го пренесли до бунище край Цалапица след побоя, Борислав Динков и Рангел Бизюрев го чули да изхърква. Това стана ясно при разпита на Владимир Вълов от Института по логика на психиката на Министерство на вътрешните работи. Той е тествал Борислав Динков с детектор на лъжата по следствието на убийството на Малинов.
" Значимият въпрос беше: Ти удря ли Малинката на 20 юли 2024 година? Той по този начин го наричаше. Борислав сподели, че с пръст не е докосвал Малинката. Резултатът от теста беше неистина ", съобщи Вълов.
След проучването той изискал от Борислав да разяснява резултатите. Младежът в началото траял да отхвърля да е удрял Митко, само че след това сменил версията и обяснил, че откакто отишли до сметището и чакали брат му да донесе кирка, двамата с Рангел решили да смъкват натрупа.
Единият хванал Димитър за подмишниците, другият - за краката, и до момента в който го измъквали от багажника, той изхъркал. " По тази причина първо Рангел го блъснал няколко пъти по лицето, с цел да го свести. След това и Динков блъснал 2-3 шамара на Малинов с думите: Събуди се, бе, разсъни се, бе ", описа Владимир Вълов. Това значи, че към оня миг пребитият юноша е бил жив.
Колега на Вълов пък тествал Валентин Динков. Той също бил питан дали е удрял Митко, резултатът бил, че не е. Признал обаче, че е помагал със заравянето.
Според двамата специалисти няма по какъв начин човек да заблуди полиграфа, както става във филмите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР