Хиляди ищци на данъчен кредит ще трябва да предприемат действия

...
Хиляди ищци на данъчен кредит ще трябва да предприемат действия
Коментари Харесай

HMRC: Пълен списък с промените, които трябва да докладвате – или рискувате глоба от 300 британски лири и спиране на обезщетенията

Хиляди ищци на данъчен заем ще би трябвало да подхващат дейности скоро или рискуват да изгубят своите компенсации и вероятно санкция от 300 английски лири.

HMRC, който изплаща компенсациите за данъчен заем, изпраща пакети за възобновяване на претендентите за данъчен заем от април и хиляди ще продължат да ги получават през останалата част от този месец до 19 юни - общо към 730 000 души Вземи ги. Причината е, че крайният период за възобновяване на иск за данъчен заем е 31 юли.

След като получите пакета за възобновяване, имате време до края на юли да съобщите на HMRC за всички промени във вашите условия, които биха могли да обиден вашето искане. Според уеб страницата на държавното управление измененията, които би трябвало да бъдат докладвани, включват:

Можете да подновите настояването си за данъчни заеми на уеб страницата на държавното управление, като потърсите „ manage my Tax Credits “ или употребявате приложението HMRC, или можете да се обадите на HMRC на 0345 300 3900 – вашият пакет за подно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР