Принц Хари е дълбоко шокиран от категоричния отказ на баща

...
Принц Хари е дълбоко шокиран от категоричния отказ на баща
Коментари Харесай

Принц Хари `дълбоко шокиран от отказа на баща си да го види и болезненото публично отхвърляне

Принц Хари е надълбоко шокиран от безапелационния отвод на татко си да го види и остана покъртен от „ мъчителното “ обществено отменяне, кралска твърди специалистът.

39-годишният беше в Лондон предходната седмица за особено юбилейно събитие за отбелязване на 10-ата годишнина от Invictus Games, само че беше подценен от татко си, който нямаше време да го види. Тъй като започнаха да се носят клюки за възможна среща сред Хари и Чарлз, единствено месеци откакто двойката се сдобри след диагнозата рак на монарха, херцогът на Съсекс предприе непредвидената стъпка да разгласява изказване, потвърждавайки, че няма да се среща с татко си по време на неговото вихрено пътешестване.

„ В отговор на многото запитвания и продължаващите спекулации по отношение на това дали херцогът ще се срещне с татко си, до момента в който е в Обединеното кралство тази седмица, за жалост това няма да е допустимо заради цялостната стратегия на Негово Величество “, a показа представителят на Хари. „ Херцогът, несъмнено, схваща дневника на татко си с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР