Една от най-красивите тенисистки София Жук сензационно може да се

...
Една от най-красивите тенисистки София Жук сензационно може да се
Коментари Харесай

Най-сексапилната руска тенисистка обича да провокира

Една от най-красивите тенисистки София Жук сензационно може да се откаже от спорта. Рускинята, която е два на 20 години, беше определяна за една от бъдещите суперзвезди след поредност от мощни мачове.

За страдание обаче травми преследваха хубавицата през последната година. Дори да спре с кариерата си на тенисистка, Жук умерено може да си откри ново занятие в модата, откакто е определяна за една от красивите в спорта. Тя постоянно качва провокативни фотоси в обществените мрежи, които се харесват от хиляди нейни почитатели.

По този мотив тя написа следното известие в обществената мрежа „ Instagram “:

“Мислех да напиша това от известно време и считам, че е настъпил моментът да го направя. Всеки ден получавам известия с въпроси дали съм спряла да играя тенис, за какво и по кое време ще се върна. Разбирам за какво желаете да знаете и отговорът ми е следният:

Не съм играла тенис към този момент седем месеца, тъй като от няколко години се боря със съществени травми и постоянно е трябвало да играя с болки. Обичам тениса, само че стигнах до миг, в който желаех да пребивавам без болежка, да помисля за своето здраве и бъдеще. Много хора не схващат какъв брой значима е душевната част, с цел да бъде човек същински благополучен със себе си. Избрах метод да бъда щастлива със себе си, да съм вкъщи и да имам естествен живот. Никога не съм съжалявала за този избор и в никакъв случай на съм била по-щастлива от в този момент ", написа София Жук.

Горещи фотоси на София Жук можете да видите тук.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР