Една от най-красивите носителки на титлата Мис България – Росица

...
Една от най-красивите носителки на титлата Мис България – Росица
Коментари Харесай

Роси Иванова с дядо милионер в Турция! Миската почива в курорта Анталия с Ангел Свинаря

Една от най-красивите носителки на купата „ Мис България ” – Росица Иванова, отпътува с любовника си за турския курорт Анталия, разбра HotArena.

Синеоката красавица от дълго време не разяснява персоналния си живот, само че пък чудесно осведомени източници издават, че настоящият мъж до нея е Ангел Тенев - Свинаря – някогашния спонсор на фолк певицата Мария, писа „ Уикенд “.

Чалга дивата по този начин и не съумя да раздели предприемача с формалната му брачна половинка, само че пък чаровната миска съумяла да му влезе под кожата. Говори се, че тя дарявала заможния земеделец с ласките си против солидна прехрана, която се стопявала стремително за дизайнерски тоалети и процедури в салоните за хубост. В края на предходната година двамата посетиха Дубай, където отседнаха в един от най-скъпите хотели в света, след това отскочиха до Малдивите, а в този момент са избрали по-близка дестинация – Анталия. 

Докато събира загар по тамошните плаживе, Роси не пропуща опция да радва феновете си с разголени фотоси по бански. Тенев пък не обича да се демонстрира в общественото пространство, по тази причина на фотосите Иванова е сама и гордо пъчи силиконовите си импланти. 

Според осведомени лесният метод на живот доста се услаждал на брюнетката и тя нямала желание да се отхвърля от него. Настоящият й ухажор е доста по-възрастен от нея и гони 60-те, само че това въобще не я смущавало. 

Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР