Една от най-известните футболни половинки и секс бомба Уанда Нара

...
Една от най-известните футболни половинки и секс бомба Уанда Нара
Коментари Харесай

Страшен скандал между две секс бомби /снимки/

Една от най-известните футболни половинки и секс бомба Уанда Нара се забърка в скандал. В този случай дамата и сътрудник на Мауро Икарди от ПСЖ обаче тя бе нападната от друга хубавица Натали Вебер /на снимките/, която е брачна половинка на футболиста Мауро Сарате от "Бока Хуниорс ". Вебер също се изявява като модел и тв водеща и упрекна своята колежка, че прекалява с фотошопа на фотосите, които качва в обществените мрежи. Това си личало най-много във връзка с краката на Уанда Нара.
"Уанда би трябвало да каже на дамите на съиграчите на мъжа й да не я снимат. Защото, когато го вършат и качат необработените фрагменти, тя наподобява три пъти по-пълна от това, което демонстрира в мрежата. Това е извънредно негативно, за какво се изкарва по-слаба? Защо не се приема такава, каквато е, и желае да продаде изображение, което не я показва действително? Грешно е ", написа Вебер в обществените мрежи и въпреки всичко подходи снизходително към другата секс бомба.
"Прегръщам Уанда поради отговора, който тя даде на известието, което ѝ оставиха в „ Инстаграм “, напомняйки ѝ по какъв начин стартира кариерата си ", добави дамата на Сарате.
Уанда Нара стана известна с присъединяване си в няколко кино лентата за възрастни, а единствено преди дни бе разкритикувана в обществените мрежи, че доста си е повярвала и е не запомнила по какъв начин е станала известна.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР