Една от най-добрите тенисистки при дамите в момента Наоми Осака

...
Една от най-добрите тенисистки при дамите в момента Наоми Осака
Коментари Харесай

Наоми Осака даде най-перфектния отговор на въпрос за Джокович

Една от най-хубавите тенисистки при дамите сега Наоми Осака даде съвършен отговор на въпрос от страна на публицистите за , драмата с Australian Open и неговото депортиране - най-шумната тематика за последната седмица в спортния свят.
Мнозина тенисисти и някогашни звезди бяха запитани за коментар по случая и едни го опазиха, а други му се нахвърлиха. Осака е най-скоро запитаната звезда за сърбина. Това се случи след безапелационното начало на състезателката на Откритото състезание на Австралия.
Осака победи в два сета международната номер 50 - 6:3, 6:3 в обособените елементи. " Мисля, че играх сносно, поради събитията. Като цяло съм щастлива да съм тук и да видя хората в публиката. Когато пристигам тук, всички са положителни и топли. Сигурна съм, че има позитивен резултат върху мен " - споделя тя, преди да бъде запитана за Джокович.
" Моето мнение ще помогне ли на някого? " - отговоря тя, след което журналистът продължи и ѝ изясни, че това е въпрос към играчите, с цел да схванат мнението им. " Да, ще пропусна това, благодаря въпреки всичко " - отговори тя. Както е известно, .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР