Една от най-актуалните фолк звезди у нас показа доста интимна

...
Една от най-актуалните фолк звезди у нас показа доста интимна
Коментари Харесай

Симона показа интимен татус на участие в столицата


Една от най-актуалните фолк звезди у нас сподели много интимна татуировка по време на свое присъединяване в Planeta by eleven club.

Цвете краси дистанцията на изпълнителката сред двете й гърди. С новия татус се похвали най-актуалното име от музикалния лейбъл на Галин - Симона.

Тя се появи на присъединяване в много нищожно облекло, а гърдите й на няколко пъти щяха да се покажат. Симона си е направила краткотрайна татуировка, видя наш кореспондент. Тя желала първо да види дали ще й харесва резултата и по-късно към този момент да мисли да запечата рисунката вечно. На глезена има непрекъсната татуировка, която изобразява нота, само че в най-скоро време мисли да нашари дистанцията межди двете си гърди.

На последното си присъединяване Симона трябваше да извърши отправено предизвикателство от колежката си Лорена. Тя накара изпълнителката на " Момиче от лед " да танцува кючек на сцената пред всички. Симона викна подкрепление при нея на сцената и със своите почитатели покана на Лорена по какъв начин се прави. Заведението е измислило хитра тактичност, я която карат звездните си посетители да излизат от кожата си и да вършат неща, каквито никой не чака от тях.

Всеки реализатор извършва предизвикателство на собствен сътрудник и насочва такова към идващия, който ще гостува. Така Емануела влезе в ролята на барман и сподели забележителни умения в правенето на шотове, Илиян пък изкара спомагателни пари с продажбата на балони с божествен газ, Лидия трябваше да имитира своята колежка Анелия и т.н
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР