Една от големите заслуги на ПП е, че реанимира Бойко

...
Една от големите заслуги на ПП е, че реанимира Бойко
Коментари Харесай

Румен Петков: Промяната реабилитира Борисов

Една от огромните заслуги на Политическа партия е, че реанимира Бойко Борисов. Той сега се радва на медиен интерес, на какъвто не се е радвал, когато беше основен секретар на Министерство на вътрешните работи. Това съобщи пред БНР Румен Петков от АБВ.

По думите му обществото вижда грозотата на пазарлъка. Хора, които допреди две седмици, в случай че ги бяхме затворили в една стая, щяха да дадат жертви - жива мощ, през днешния ден приказват за законодателна стратегия. Всеки с появяването си пред медиите стартира със зоологически възторг да заявява по какъв начин не се приказва за държавно управление. Важно е да се види едно проваляне, уточни Петков.

Според него законодателната стратегия е такова лягане от страна на обединението ПП-ДБ, че чак е симптом за мизерия.

Лидерът на АБВ засегна и тематиката за войната в Украйна. Съединени американски щати не желаят мир, желаят войната в Украйна тук и в този момент, безапелационен бе той. С проектозакона за сигурността в Черно море, Съединени американски щати слагат България и Румъния в деликатна обстановка, посочи той.

Министерството на защитата на Съединени американски щати ще се занимава с подсилване на икономическите връзки на Съединени американски щати с района. Черноморският басейн за Съединени американски щати е част от войната. Втрещен съм, че нито един от нашите депутати не е видял този законопроект. Това е рисков за България законопроект, сподели още Петков.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР