Една от големите болки в живота на журналиста и тв

...
Една от големите болки в живота на журналиста и тв
Коментари Харесай

Ники Кънчев: Никога няма да си простя, че загубих детето си

Една от огромните болки в живота на журналиста и тв водещ е загубата на детето му

Ники Кънчев се завръща на екран и това постоянно ще е вест, тъй като емблематичният тв водещ на Нова тв е оставил съществени следи досега, най-много с паметното " Стани богат ". Към днешна дата обаче, Ники Кънчев продължава с чисто ново предизвикателство - " Голямото завръщане " и ще му се наложи да прави нещо, за което надали е напълно подготвен.  Той приказва пред " Нова телевизия ".

Една от огромните болки в живота на журналиста и тв водещ обаче, е загубата на детето му! Драма, на която цяла България стана очевидец преди няколко години, когато обичаната му Даниела ражда близначки - и двете бебета са недоносени, само че лекарите съумели да спасят единствено едното.

" Имам огромен почит и почитание към дамите. Това са нашите майки, нашите деца. Аз имам момиче - Мари София. Но и изгубих момиче, и в никакъв случай няма да си го простя. Не минава нито ден без да мисля за това. Нито ден. Мисля непрекъснато за това, за какво ми се случи да изгубя детето си, къде съм сбъркал, лъгал ли съм някого, може би не е наказване, може би е знак... не знам. Нямам отговори на тези въпроси.

Това, което споделям през днешния ден на щерка си за нейната сестра е, че постоянно би трябвало да прави нещата двойно - да бъде двойно по-добра, двойно повече да се труди. Строг татко съм, само че не прекомерно ", споделя още журналистът. И не скри в кой спорт би желал да види най-много щерка си.

" Харесвам доста волейбола, образован спорт е ".

" Една от сериозните болки, беше, когато " Стани богат " потегли по пътя си без мен. Тогава пък правехме " Брадъра ". И беше - или това, или другото, по този начин бяха нещата. Но аз се научих да дозирам изявите си. В същото време и да блъскам с шут! Бий, с цел да те почитат. Пет години не ме канеха за водещ. И какво? Да се самоубия ли?! Голяма работа! Аз съм предан състезател. Аз съм възпитал играчи в Нова. Аз съм от Нова! ", това показа Ники Кънчев в прям диалог пред Мон Дьо.

" Много ме нави да се върна още веднъж обстоятелството, че този път няма да съм самичък в ефир. Ще бъда с едни преследвачи. Те ще станат герои за децата. " Голямото гонене " е игра от ново потомство. За разлика от " Стани богат " тук има миг на надграждане. Вече имахме оферта и от 50 000! Има нови технологии, софтуери, отборна игра, гонене. Никой нищо не знае до самия завършек на играта ", разкри любопитни детайлности за новото си шоу той. И си пожела: " Дай Боже, желая огромния връх в кариерата ми да е точно " Голямото гонене ". Но ето, отново съм на публичния съд, отново ще би трябвало да се потвърждавам, още веднъж малкия екран ме изкуши. "

" Много рано се влюбих в публицистиката. Не съм водещ. Журналист съм. Много хора ги е позор да кажат от кое място са, а родното място също оказва въздействие ", прям е Кънчев, който, както е добре известно, е родом от Червен бряг. " Връщам се постоянно в Червен бряг, доста скъпо място е за мен. "

И да, за разлика от мнозина родни известни персони, които се срамя от произхода си или от роднините си, Ники Кънчев е образец за противоположното - и то добър образец!

" Аз съм дете на доста небогати хора. Татко, който е от едно балканско село, искаше доста да науча френски. Искаше да си построи къща, направи го, самичък обикаляше, събираше материали, прибираше се от работа към 17 ч. и започвахме още веднъж работа. 

Жената до Ники Кънчев - Даниела, е тази, която го трансформира в шлифован елмаз, както и самият той споделя. По думите му, всичко, което двамата са постигнали в връзките си, и в самите себе си, е разследване на " доста пилене ". " Даниела ме научи на стила, на обноските, шлифова ме. Срещнах я в " Дарик радио ", написа show.blitz.bg.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР