Една жена, отдавна не била променяла нищо в тоалетната си.

...
Една жена, отдавна не била променяла нищо в тоалетната си.
Коментари Харесай

Подменете пода на тоалетната си по нестандартен начин

Една жена, от дълго време не била променяла нищо в тоалетната си. Това било досега, в който просто сте отегчила от общоприетите плочки на пода в банята. И тогава се въоръжила с съобразителност, набор от евтини принадлежности, и единствено за няколко дни изцяло трансформирала мястото за уединение.

Направете ексцентрични плочки в тоалетната със собствените си ръце!

За да трансформира плочките, дамата се нуждаела от четка, бяла и черна багра, образец с стремежи модел и размер на едната плочка, лепенка, грунд и течност за разчистване на пода.

Първо, дамата изцяло почистила пода и го обработила с шкурка по този начин, че да е еднакъв и равен.

После запечатала връзките сред пода и стените на тоалетната, с цел да избегне излишно замърсяване.

След това покрила пода с течен грунд, а от горната страна го боядисала с няколко пласта бяла багра, тъй че цветът да е кондензиран и постоянен. След това трябвало да изчака малко, с цел да изсъхне боята, и пристъпила към най-важния миг.

Тя взела образец и почнала да работи с него.

За да направи това, дамата прилагала шаблона на плочката, закрепяла краищата му с лепенка, тъй че да не се движи, и минавала шаблона с черна багра.

Вижте още: Съхранете зеленчуците и плодовете в хладилника благодарение на гъба

А когато шаблонът бил нанесен на всички места, дамата със златни ръце боядисала пода със предпазен транспарантен пласт багра и изчакала, до момента в който изсъхне. Резултатът бил просто съвършен, и най-важното, нито било мъчно, нито било скъпо да направи всичко това.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР