Една групичка олигарси сега ще си отдъхне, защото на всички

...
Една групичка олигарси сега ще си отдъхне, защото на всички
Коментари Харесай

Хамид Хамид: Овладяват КПКОНПИ, за да вдигат запорите на олигарха Иво Прокопиев

Една групичка олигарси в този момент ще си отдъхне, тъй като на всички тях са им запорирани имуществата и банковите сметки.

Ще си отдъхне и техният наставник, енергийният и медиен олигарх – Иво Прокопиев. Защото са му запорирани над 200 млн. Това съобщи зам.-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Хамид Хамид по време на дебатите за оставката на ръководителя на Комисия за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добитото имущество (КПКОНПИ) Сотир Цацаров.

Тези хора имат над 200 млн. аргументи да се одобри оставката на Цацаров, сподели Хамид в имитация към Десислава Атанасова (ГЕРБ-СДС), която съобщи, че не въпросът КПКОНПИ е дневният ред на обществото, а високите сметки за ток.

Ще ви кажа на кого е дневният ред – на една групичка олигарси, която в този момент ще си отдъхне и на техния наставник Иво Прокопиев, сподели Хамид Хамид.

Ще видите, че първото деяние на новия ръководител на тази Комисия ще бъде да изиска повдигане на запорите на техния наставник и техния спонсор, съобщи националният представител от Движение за права и свободи.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР