Една бомбастична новина, свързана с Кейт Мидълтън Кейт Мидълтън е

...
Една бомбастична новина, свързана с Кейт Мидълтън Кейт Мидълтън е
Коментари Харесай

Островът гръмна: Кейт Мидълтън отново е бременна!

Една бомбастична вест, обвързвана с Кейт Мидълтън  Кейт Мидълтън Кейт Мидълтън е родена на 9 януари 1982 година в Рединг, графство Бъркшър, Англия. Тя е най-голямата от и, раздруса Англия. Все повече из медиите се приказва, че принцесата е бременна.
Всичко по тематиката: Смъртта на кралица Елизабет II и новият престолонаследник 187
Това би било четвъртото дете в кралското им семейство. Те към този момент се радват на 9-годишния принц Джордж, 7-годишната принцеса Шарлот и 4-годишния принц Луи.

Много кралски коментатори са уверени, че и принцеса Кейт ще имат четвърто дете, само че кралският редактор на ITV News Крис Шип не е толкоз сигурен.

Не единствено това – той извади повече от сензационна вест, обвързвана с възможното четвърто дете на принца и принцесата на Уелс.

Шип се забавлява със спекулациите, само че също по този начин твърди, че принцът и принцесата на Уелс може да се откажат от четвърто дете не толкоз по персонални, колкото по екологични аргументи - и несъмнено има право.

„ Наскоро бях в родилното поделение с Кейт, в една болница, и още преди да се появя там, си помислих: „ О, Кейт ще види бебета и може би ще се замисли върху това да има четвърто дете “, сподели Шип в Sky News Australia.

„ Знаете ли, изцяло е допустимо, несъмнено, тя да има четвърто, въпреки че дано не забравяме, че Уилям и Кейт към този момент са на четиридесет години “, продължи Шип. 

„ Мисля, че те са завършили с три, това е моята персонална прогноза, въпреки че това зависи напълно от тях. Ако желаят да имат четвърто, те ще го създадат “, добави той.

Шип продължи да изяснява, че раждането на четири деца може да бъде нездравословно за околната среда (заради излъчванията на CO2), което е доста настоящ проблем за, който през последните години трансформира обръщането на климатичната рецесия в своя персонална задача.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР