Единственото най-важно е да проведем един демократичен и прозрачен конгрес,

...
Единственото най-важно е да проведем един демократичен и прозрачен конгрес,
Коментари Харесай

Михаил Касабов пред БНТ: Най-важно е да проведем демократичен и прозрачен конгрес

Единственото най-важно е да проведем един либерален и транспарантен конгрес, който ще покаже на хората, че БФС не е неприятна организация. Това сподели Михаил Касабов в изявление за предаването " Арена спорт " на Българска национална телевизия.

Изпълняващият длъжността президент на Българския футболен съюз (БФС) приказва след Изпълнителния комитет на централата, на който стана ясно, че конгресът остава на 15 март. Касабов бе безапелационен, че съвещанието е минало в спокоен дух, без опит той да бъде сменен.

" Не виждам проблем, защото същата обстановка беше и през 2019 година, когато Борислав Михайлов подаде оставка, бях вписан, селд това той се върна, не виждам някаква огромна драма, процедурата е юридическа ", сподели Михаил Касабов.

Той съобщи, че няма никакво напрежение в БФС.

" На 12 февруари има ново съвещание на Изпълкова което ще дефинира документите за конгреса, рутинна работа както за всеки конгрес ", изясни Касабов.

" Кампанията действително не е почнала, тогава мога да разясня евенутално кой е с най-големи шансове да стане президент на БФС ", съобщи той.

Касабов показа още, че надали Борислав Михайлов би се кандидатирал за президент още веднъж, в случай че не го издигне някой клуб.

Вижте целия диалог във видеото!





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР