Единственият син на Стефан Данаилов- Владимир, живее в китна къща

...
Единственият син на Стефан Данаилов- Владимир, живее в китна къща
Коментари Харесай

Синът на Ламбо с къща за 250 хиляди долара

Единственият наследник на Стефан Данаилов- Владимир, живее в китна къща в спокойното градче в Сарасота в  щата Флорида. Наследникът на Ламбо и брачната половинка му Виктория населяват необятен дом от над 500 квадрата с двор със зелена ливада, писа „ Ретро “.

Къщата  разполага с две спални, две бани, веранда, просторен хол с камина и столова с кухня. Разположен е в спокоен квартал, само че е и близо до водите в океана. Цената на парцела съгласно последната публикация от продажбата му възлиза  на малко над 250 хиляди $. Идеален е за огромно семейство, само че Влади и Виктория към момента нямат наследници.

Владимир е студент по медицина в Щатите и скоро ще приключи. Той към този момент практикува специалността и даже постоянно била помощник в комплицирани сърдечни интервенции.

В последните години, преди Ламбо да си замине от този свят , двамата бяха в извънредно топли връзки. Стефан Данаилов се погрижи да обезпечи Влади и във финансов проект. Той е единственият негов правоприемник. Според данните от оповестеното наследство на Ламбо, синът на Ирен Кривошиева наследил 300 хиляди лв., а  доведеният му наследник Росен Цанков закупи единствена апартамент в Лозенец, а част от него изплати на Владко.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР