Единственият представител на България в ски скоковете на - ,

...
Единственият представител на България в ски скоковете на - ,
Коментари Харесай

Познат за българския спорт проблем провалил Зографски, според него самия

Единственият представител на България в ски скоковете на - , уточни аргументите за своя по-слаб скок във финала на дребна шанца. Той приключи на 22-ро място от 30 състезатели, откакто скочи 97 метра и получи 118,6 точки.
В квалификацията през вчерашния ден българинът се подреди на 13-аа позиция, откакто преодоля 99,0 метра с първия си опит и получи 126,7 точки. Общият общ брой на точките му в дисциплината е 245,3.
" В квалификациите и в тренировките скачах по-добре. За страдание, не съумях да си направя скоковете. При първия скок скочих рано, при втория закъснях и изпуснах огромен късмет. Не си свърших работа, задачата за огромна шанца е да направя два положителни скока, да си свърша работата и каквото стане ", показа Зографски пред Българска национална телевизия след финала.
" Това, което научих в този момент, е, че човек би трябвало да седи спокоен, тъй като аз прекомерно доста желаех, по тази причина и по този начин се получи. Тези неточности се получиха от прекомерното предпочитание. Пожелаваме си да имам шанс и да направя два положителни скока в огромната шанца ", сподели още състезателят.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР