Единственият българин със Златната топка на Франс Футбол - Христо

...
Единственият българин със Златната топка на Франс Футбол - Христо
Коментари Харесай

Камата избухна към феновете на другия отбор: Такъв като мен вие никога няма да имате!

Единственият българин със " Златната топка " на " Франс Футбол " - Христо Стоичков, направи изказване в собствен жанр. Камата насочи думи към почитателите на " другия " тим в България. Легендата на ЦСКА добави, че ще се радват, в случай че различен българин повтори неговите неповторими триумфи.

" Ще се веселя, в случай че някой различен също завоюва " Златната топка ". Когато играех, задачата ми беше да стана три пъти Футболист на годината, с цел да изравня Христо Бонев. После станах и Спортист на годината, това са ми били фантазиите на мен.

След това пристигнаха други футболисти, от тях има единствено един - Димитър Бербатов. Той направи добра кариера, те са трима от това потомство - Стилиян Петров, Мартин Петров и Бербатов.

Нека да се погледнат тези, които единствено плюят и питат кой е Ицо Стоичков. Кой е? Ицо Стоичков е единствено един, няма различен. Колкото и да ви е тъжно, аз ви го споделям да го знаете. Половината не го знаят - тези, които са облечени в другата униформа, не го знаят. Да им го кажа и да им го повторя. Те нямат подобен, на стадиона им няма да се роди подобен.

Преди 1990 година имаше доста ред и дисциплинираност. Имаше казарма, имаше спортни учебни заведения. Днес някои вървят по всякакви паради, в учебно заведение няма никаква дисциплинираност. Накъде върви тази нация? Затова няма и спорт ", съобщи голмайсторът на Мондиал'94 пред Нова телевизия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР