Един от собствениците на Левски - Тити Папазов, разкри кой

...
Един от собствениците на Левски - Тити Папазов, разкри кой
Коментари Харесай

Тити Папазов каза кой да е треньор на Левски

Един от притежателите на Левски - Тити Папазов, разкри кой съгласно него е най-удачният вид за нов треньор на " сините ".

" Чувствам се тъкмо, както се усещах и преди да имам тези акции. Естествено е, че има огромна отгорност към дейностите на Наско Сираков и огромна отговорност към цялата синя общественост.

Чисто и просто да се отпуши обстановката и да се търси опция за оцеляването на Левски. Бях прелестно сюрпризиран и метода, по който Наско Сираков го направи. Той предложения мен и фамилията ми в ресторант, в изтънчен ВИП-салон. Неговият жест и метода, по който се случи е извънредно задължаващ.

Притежател на 35% на тези акции не виждам като на персонална полза, а по какъв начин да бъда потребен на Левски и по какъв начин да намерим решение за бъдещето на Левски.

Показал съм, че надали има някой, който да е по въодушевен от мен. Моето държание е реванш към Левски. Левски ме е основал и съм признателен на Левски ", сподели Константин Папазов пред БНР.

Няма по какъв начин да се оправим с настоящите отговорности. Футболисти, треньори, хора в клуба направиха компромис със заплатите си. Веднъж като ги понижиха, повторно като чакат да си ги получат търпеливо ", добави Папазов.

" Този, който дефинира Наско Сираков, той ще е треньор на Левски. По принцип краткотрайните разновидности от време на време стават най-стабилни ", приключи Папазов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР