Един от по-опитните съперници на Люк Литър предупреди 17-годишния играч,

...
Един от по-опитните съперници на Люк Литър предупреди 17-годишния играч,
Коментари Харесай

Люк Литлър предупреди от съперника си по дартс, че влизането във Висшата лига ще му струва загубата

Един от по-опитните противници на Люк Литър предизвести 17-годишния състезател, че бързото му нанагорнище във Висшата лига по дартс ще „ се случи разноски по-надолу. "

Джеймс Уейд, който стана най-младият състезател, спечелил огромна PDC купа на 24 години през 2007 година, допусна, че Литлър е трябвало да предприеме по-стабилни стъпки след невероятната си акция в Световното състезание на PDC в Лондон през празничния интервал. Чудото на Уорингтън неотдавна завоюва Бахрейн Мастърс, като победи някогашния номер 1 в света Майкъл ван Гервен, а в четвъртък той ще направи своя дебют във Висшата лига в Кардиф против Люк Хъмфрис, индивидът, който го победи в Александра Палас по-рано този месец.

Но Уейд, в този момент на 40, е предизвестил Литлър за цената, която може да заплати в бъдеще. „ Огромен шампионат в светлината на прожекторите трябваше да бъде последван от една година, в която да държи главата си наведена, да събира точки за ранкинг, да научава играта му и последователно да се трансформира в действие, с която би трябвало д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР