Един от основните футболисти на Лудогорец – Бърнард Текпетей, няма

...
Един от основните футболисти на Лудогорец – Бърнард Текпетей, няма
Коментари Харесай

Изненада: Звезда на Лудогорец няма да играе на Мондиала в Катар

Един от главните футболисти на Лудогорец – Бърнард Текпетей, няма да играе на идното Световно състезание. Очакваше се крилото да попадне в разширения състав на селекционера на Гана Ото Адо, само че някогашният футболист на Шалке 04 остана отвън авансово декларираните 55 имена. Те ще бъдат до 26 преди Мондиала, който стартира на 20 ноември.

Текпетей бе част от състава на Гана за Купата на Африка през 2017-а година, като имаше очаквания, че в този момент ще бъде извикан, само че това няма да се случи.

„ Черните звезди “ са в група с Уругвай, Южна Корея и Португалия, а крилото бе единственият действителен късмет родната efbet Лига да има футболист на Световното състезание в Катар.

Медиите в африканската страна дефинираха отпадането на футболиста на Лудогорец като потрес на фона на мощното му показване. В родния хайлайф Текпетей има 13 мача и 7 гола. Той записа и 13 дуела в евротурнирите с 1 попадение. Това даваше вяра, че Ото Адо ще го вземе най-малко в разширения състав, само че това не се случи.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР