Около 100 полицаи ескортираха израелската певица Eden Golan до финала

...
Около 100 полицаи ескортираха израелската певица Eden Golan до финала
Коментари Харесай

Полицейски конвой ескортира израелската звезда на Евровизия Eden Golan до финала на фона на опасения от протест

Около 100 служители на реда ескортираха израелската певица Eden Golan до финала на Евровизия през днешния ден на фона на опасения от митинг в шведския град Малмьо.

Участието на 20-годишната певица в музикалния конкурс е обект на спор и е мощно подложено на критика от огромен брой хора, които взеха решение да бойкотират Евровизия на фона на влошаващата се филантропична обстановка в Газа. Изпълнителят беше ескортиран през днешния ден до арената на Евровизия от ченгета в колона от 12 коли.

Кадри, публикувани в обществените медии, демонстрират дълъг ескорт от черни и полицейски коли, някои с мигащи светлини, които се движат по пътя. Беше забелязан и полицейски хеликоптер, който сканира региона. Това идва, когато Идън получи разпореждане да остане в стаята си от израелската организация за национална сигурност Шин Бет - и й беше разрешено да излиза единствено за нейните представления.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Изпълнителката на Израел на Евровизия Eden Golan приказва, откакто холандската изпълнителка беше неразрешена за подготовка поради плъзгане...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР