Един от основните футболисти на Аржентина попада в трансферните планове

...
Един от основните футболисти на Аржентина попада в трансферните планове
Коментари Харесай

ПСЖ влиза в битката за Енцо Фернандес

Един от главните футболисти на Аржентина попада в трансферните проекти на редица европейски клубове. Става дума за 21-годишният полузащитник Енцо Фернандес, който се свързва с Ливърпул и Манчестър Юнайтед.

В момента Фернандес е част от Бенфика, където дойде преди половин година, когато португалците заплатиха на Ривър Плейт 12 млн. евро. 

Само за няколко месеца цената му се увеличи и Бенфика може да излезе на сериозна облага.

ПСЖ е подготвен да се включи в наддаването за играча, макар че Манчестър Юнайтед и Ливърпул първи приготвиха оферта за играча.

Парижани имат коз в ръкава си – Лионел Меси, който може да послужи като оръжие, с цел да убеди Фернандес да се причисли към ПСЖ.

Медиите в Португалия настояват, че управлението на ПСЖ няма да се поколебае да употребява ролята на Меси в договарянията, заради което се счита, че следователно Фернандес сигурно ще избра да отиде в Париж.

Очаква се цената му през януари да бъде към 35 милиона евро, като се твърди, че ПСЖ към този момент е подготвен да заплати 40 милиона евро за аржентинеца.

През първата част от сезона за Бенфика Фернандес изигра 23 мача във всички шампионати, означи три гола и добави пет асистенции. На международното състезание той изигра седем мача, означи един гол и записа една асистенция.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР