Един от най-успешните кикбоксьори и бойци в сериите К-1 Семи

...
Един от най-успешните кикбоксьори и бойци в сериите К-1 Семи
Коментари Харесай

Легендарният боец Семи Шилт пристига в България за 13-ия Международен лагер по карате киокушин в Камчия

Един от най-успешните кикбоксьори и бойци в сериите К-1 Семи Шилт ще бъде специфичен посетител на 13-ия Международен подготвителен лагер по карате киокушин в Камчия. Той стартира на 30 юни и ще продължи до 7 юли в това число, а самият Шилт ще дойде в България на 1 юли.

Легендарният войник е холандски ашихара каратека, кикбоксьор и играч смесените бойни изкуства. Той е четирикратен първенец от Светвните Гран При на К-1 и е единственият притежател на три следващи трофеи. Освен в К-1 той е взел участие и в дуели от ММА в шампионатите на Pride Fighting и UFC.

През октомври 2018 година Шилт пристигна в България за специфичен семинар по кикбокс и муай тай, а в този момент ще организира и специфични тренировки по време на подготвителния лагер на Българската карате киокушин федерация и Световния киокушин съюз (KWU). Близо 1600 каратисти от 28 страни ще вземат участие в лагера, което го прави и най-голямото събитие за карате киокушин общността в света.
 Трима българи се изправят на третото издание на SENSHI
Трима българи се изправят на третото издание на SENSHI

Двама от тях към този момент са се били на предходните две издания от новата верига церемония вечери

В рамките на 13-ия Международен лагер на БККФ и KWU ще се организира и първата Световна купа на KWU по киокушин за юноши, девойки и кадети в три възрастови групи (14-15 години, 16-17 години и 18-21 години).

За пръв път на лагера в Камчия ще се състои и особено издание на най-новата верига церемония вечери по бойни спортове SENSHI . То ще се организира в границите на два дни в Амфитеатъра в Камчия и ще предложи извънредно вълнуващи и зрелищни дуели по разпоредбите на напълно нов устав на KWU International Professional League - фул контакт карате киокушин, с удари в главата, като са разрешени даже хвърляния и удари с лакти.
 SENSHI с трето неповторимо издание в Камчия: Зрелищни борби по разпоредбите на нова професионална лига по карате киокушин
SENSHI с трето неповторимо издание в Камчия: Зрелищни борби по разпоредбите на нова професионална лига по карате киокушин

Вижте детайлности!

Срещите от SENSHI ще могат да се гледат онлайн по една от най-големите интернационалните онлайн малките екрани за бойни спортове www.fite.tv.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР