Един от най-успешните български боксьори Кубрат Пулев бе повишен от

...
Един от най-успешните български боксьори Кубрат Пулев бе повишен от
Коментари Харесай

СНИМКИ: Лейтенант Кубрат Пулев

Един от най-успешните български боксьори Кубрат Пулев бе нараснал от сержант в лейтенант от запаса на Въоръжените сили. Тържествената гала по заграбване на новото му военно звание се състоя в Министерството на защитата, а пагоните му връчи персонално министър Красимир Каракачанов, осведоми DarikNews.

„ Готов съм да спомагам на Българската войска и за подобряването на физическата подготовка на военнослужещите. Защо не? Има какво да се съобщи и има какво да им дам “, разгласи Кобрата след церемонията.

Той благодари на военния министър за покачването. „ За мен това е голяма чест. Ще ми даде още по-голямо самочувствие, само че и отговорност. Да си част от Българската войска е авторитет “, безапелационен е българският боксьор.

Той съобщи, че няма нищо ново към организацията на идния му боксов мач с Антъни Джошуа. „ До 1 месец би трябвало да стане ясно къде ще се организира и какво ще се случи “.

От своя страна военният министър Красимир Каракачанов разгласи, че Кубрат Пулев служи за образец на българските военни. „ Един човек, който е бил част от спорта в армията, заслужава това отношение. Всяко потомство има своите кумири. Последните 20 години с какво може да се гордее българинът? Малко са, само че едно от огромните са точно достиженията на Кубрат Пулев. Всяка една негова победа, е победа на български офицер “, безапелационен е Каракачанов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР