Един от най-трудните ми съперници в първи кръг на турнири

...
Един от най-трудните ми съперници в първи кръг на турнири
Коментари Харесай

Григор Димитров: Срещу Чилич никога не е лесно, доволен съм, че намерих играта си

Един от най-трудните ми противници в първи кръг на шампионати от Големия шлем. Така окачестви звездата ни Григор Димитров първия си конкурент в тазгодишното издание на Australian Open Марин Чилич.

Българинът завоюва борбата с 3-0 сета и не остави подозрения по отношение на това кой от двамата е в по-добра форма сега.

" Срещу Марин Чилич в никакъв случай не е елементарно. Доволен съм, че открих играта си и навлязох в темп. Голям бонус е, че завоювах в поредни сетове.
 КлАСен Григор Димитров изпепели безсилен Чилич и стартира с чиста победа в Австралия! Обновена
КлАСен Григор Димитров изпепели безсилен Чилич и стартира с чиста победа в Австралия!

19 аса за българската тенис звезда!

Той беше под напрежение, среща се в сложен интервал. Целеше линиите, а аз се стремях да играя умерено. Мисля, че мога да извлека доста положителни неща от тази победа.

Подготовката за този шампионат беше напълно друга. Всичко, което правихме беше друго. Трябва да се адаптираш бързо и да импровизираш. Последните няколко седмици бяха сложни. Този интервал мина бързо и в този момент е значимо кой по какъв начин ще стартира и дали ще може да влезе в темп. Аз бях фокусиран върху това, което зависи от мен. Беше хубаво, че имам такава поддръжка. От много време не бях играл пред аудитория и ще се стремя да се насладя на всеки един миг.

Успявам да провеждам времето си добре. Подготовката ми върви отлично. Моят противник играе вкъщи си и това е неговият плюс. Ще се концентрирам върху стореното и ще се приготвя за идващия си противник ", сподели Григор Димитров.
 Снимка 517531
Източник:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР