Един от най-талантливите музиканти от Ку-ку бенд“Илия Илиев най-сетне получи

...
Един от най-талантливите музиканти от Ку-ку бенд“Илия Илиев най-сетне получи
Коментари Харесай

Илия Илиев от „Шоуто на Слави“ с младо гадже! Разведе се с жена си заради красавицата Десислава

Един от най-талантливите музиканти от „ Ку-ку бенд “Илия Илиев най-накрая получи бракоразвод от дългогодишната си възлюбена Ваня Андреева и заживя с новата си държанка - красивата Десислава, научи HotArena.

Щастлив съм както в никакъв случай до в този момент. Само раждането на децата ми беше по-хубав момент от това да пребивавам с новата си жена “, безапелационен е Илия, който от няколко дни се носи на крилете на любовта, защото новата му споделила " да " за сватбата , разясняват сътрудници на музиканта, писа „ България Днес “.

Избраницата на Илия е висока, червенокоса и доста усмихната жена. Според общите им познати, тя сензитивно го е трансформирала от времето, в което са дружно. Той е станал доста поспокоен и бодър и приличал на човек, постигнал вътрешна естетика. Десислава Даскалова е от Петрич и се разбирала съвършено с двете деца на музиканта - Сиана и Илия-младши.

Двамата инцидентно се срещат, само че сега, в който връзката им става сериозна, музикантът подава молба за бракоразвод с Ваня Андреева . С нея Илия живее от години. Тя е работила 15 години в системата на Министерство на вътрешните работи и има щерка Гергана Иванова. Момичето й напълно скоро също се ожени и към този момент има дете. Според околните на Илиев брачната половинка му Ваня Андреева е била индивидът началник в фамилията, който се грижел дълги години за имиджа на мъжа си. „ Тя е като военачалник за него. Не че е мъж под чехъл, само че постоянно тя избира облеклата му, почивките им, даже по какъв начин да харчат общите си пари “, описват приятелите на музиканта.

Именно Ваня била индивидът, купил кошери с пчели, които кларнетистът гледа от две години и се грижи за тях като за дребни деца. Всяка година носи на целия бенд и заработва парички в духов оркестър, а не по сватби и чалга заведения като останалите му сътрудници. Както съвсем всички от популярния оркестър на Слави Трифонов, и Професора си докарва спомагателен приход с няколко спомагателни действия. Освен че от предходната есен е учител в ЮЗУ " Н. Рилски ", държи апартамент чартърен като счетоводна къща и има лична музикална национална групировка " Илиев ", издават сътрудниците му.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР