Един от най-обсъжданите блокбъстъри на тази година - а и

...
Един от най-обсъжданите блокбъстъри на тази година - а и
Коментари Харесай

Топ Гън: Маверик: Постпандемичното киносъбитие с 248 млн. долара през първия уикенд

Един от най-обсъжданите блокбъстъри на тази година - а и освен - продължението на " Топ Гън ", " Топ Гън: Маверик ", съвсем монополизира интереса към киното през последните две седмици. Филмът е събрал 248 млн. $ в международния боксофис.

Първоначално с прожекцията на кино лентата в Кан, в наличието на Том Круз и останалите артисти, само че, несъмнено, и с стартирането на кино лентата по кината предходната седмица.

Напливът от хора в залите, с цел да видят още веднъж облечен в авиаторската униформа на Маверик, е повече от огромен, както потвърждават цифрите, написа „ Variety “.

Така през първия уикенд от премиерата на кино лентата, ": Маверик " събра повече от 124 млн. $ в боксофиса в Съединени американски щати, където беше показан в 4732 киносалона, а в понеделник, 30 май, се чака да доближи 151 млн. $.

В интернационалния боксофис продължението на " " доближи 124 млн. $ - което е впечатляващо, като се има поради, че филмът не се прожектира на доста огромни пазари като Русия и Китай .

Като цяло филмът е събрал 248 млн. $ в международния боксофис.

 топ гън

С " Топ Гън: Маверик " съумява да направи най-успешния касов дебют в цялата си кариера - само че и първия, който надвишава 100 млн. $.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР